Kurs, konferanse, fagdag og kongress

Oversikt over konferanser, kurs, fagdager og andre arrangementer i 2022.

Fagkonferanse: Sorg og støtte anno 2022

Sorgstøttealliansen  som FFB er en del av inviterer alle som møter etterlatte gjennom jobb eller frivillighet til fagkonferanse om sorg tirsdag 30. august 2022.

les mer her

Generalforsamling 2. og 3. april i Kristiansand

Generalforsamlingen er åpent for alle medlemmer. Dette vil være en fin mulighet til å bli bedre kjent med foreningens arbeid. Kun betalende medlemmer har stemmerett. Grunnet mye usikkerhet for sårbare grupper, legger vi opp til både fysisk og digitalt møte.

Les mer om generalforsamlingen her.

Samling og informasjonsmøte for pårørende 2. mai i Sandefjord

Informasjonsmøte om barnepalliasjon, tilbudet på Andreas Hus og ventesorgweekend! Du får møte foreldre som deler sine erfaringer fra ventesorgweekend samt også at du får muligheten til å stille spørsmål om barnepalliasjon og barnehospice.

Les mer og meld deg på her.

Ventesorgweekend 27. - 29. mai i Kristiansand

En weekendsamling og workshop for pårørende til alvorlige og kronisk syke barn og unge. Foreningen for barnepalliasjon FFB gjennom Andreas Hus vil arrangere nye og planlagte samlinger i 2022 for foreldre som har barn og unge med ulike diagnoser som er livstruende og livsbegrensende. Det handler om behovene fremfor enn diagnose.

Les mer og meld deg på her.

Ventesorgweekend 2022

FFB har åpen påmelding til ventesorgweekend for 2022 Arrangementet er gratis, åpent for alle pårørende og stiller ingen krav til medlemskap i FFB 

Ønsker du å delta på ventesorgweekend? Vi planlegger nye datoer løpende. Ta kontakt med oss angående forespørsel om en dato som passer deg og dere, så skal vi gjøre vårt beste for å tilpasse det. Les mer og finn informasjon om påmelding

12th World Research Congress Of The EAPC

Sustainable End-of-Life Care for the Future-konferanse

IWG og Hospiceforum Norge arrangerer internasjonal konferanse om omsorg ved livets slutt. Koronapandemien har bekreftet hvor viktig det er å forholde seg til disse spørsmålene. Internasjonalt pågår diskusjonene. På denne konferansen får du anledning til å følge ulike dialoger mellom norske og internasjonale deltakere.

  • Dato: 20. mai, 2022
  • Tema: Samfunnet og omsorg ved livets slutt
  • Sted: Digitalt og på Thon Hotel Arena Lillestrøm

Mer informasjon, fullt program og påmelding her.

European Congress on Paediatric Palliative Care

  • Dato: 6. - 8. september 2023

Årets planlagte konferanse har, som en konsekvens av koronaviruset og uroen i Ukraina, blitt flyttet til september 2023. Løpende oppdatert informasjon om arrangementet, og informasjon knyttet til innsending av abstrakt, kan finnes på EAPC2023-CPC.no.

Tidligere arrangementer:

Grunnsteinsnedleggelse for Andreas Hus, Kristiansand

Velkommen til grunnsteinsnedleggelsen av «Andreas Hus», Norges første barnehospice. Vi inviterer til lunsj og en lukket filmpremiere, med påfølgende middag på kvelden.

  • Dato: Lørdag 12. juni
  • Sted: Andreas Hus, Kristiansand

NB! Påmeldingsfristen er 12. mai 2021
Send påmelding til kontakt@barnepalliasjon.no
Book plass nå! Det er begrenset deltakelse opp til 200 stk.