Vil du støtte
Foreningen for barnepalliasjon?

Bli medlem i FFB!
Engangsgaver kan Vippses til 11491 eller gis til konto 1503.31.95874.

Medlemskap

Hvert år har i overkant av 6000 barn i Norge behov for lindrende behandling for sykdommer de ikke kommer til å overleve. Tallet er økende.

Foreningen for barnepalliasjon er en frivillig, politisk-, livssyns- og diagnosenøytral medlemsorganisasjon som jobber for en mer helhetlig omsorg for alvorlig syke og døende barn. Vi ønsker at disse barna, kan fullføre livet på en best mulig måte, med trygghet og verdighet, sammen med familiene sine. Uansett om barnet har dager, måneder eller år igjen å leve.

Din støtte og hjelp bringer oss nærmere målet vårt: Bedre omsorg for alvorlig syke og døende barn og deres pårørende.

Du kan velge om du ønsker å bli medlem, gi en gave eller støtte oss gjennom for eksempel en innsamlingsaksjon. Nedenfor kan du lese mer om de forskjellige alternativene.

Takk for at du bidrar!

Privat

Medlemskap i FFB. Medlemskapet gjelder hele familien og gir rabatt på kurs og andre arrangementer i regi av FFB og andre samarbeidspartnere.

Bli medlem

Bedrift

Ønsker du og din bedrift å støtte oss? Med bedriftsmedlemskap støtter dere årlig foreningens arbeidet med å gi en bedre omsorg for døende barn.

Bli medlem

Gaver

Det er også mulig å støtte FFB ved å gi oss en gave. Vi minner om at pengegaver over 500 kroner gir skattefradrag.

Pengegave

Du kan støtte oss med pengegaver, enten engangsbeløp eller ved å bli fast giver.

Gi gave

Minnegave

Gir du en minnegave til FFB, hjelper du oss med å sikre bedre lindrende behandling av alvorlig syke og døende barn.

Les mer

Andre måter å støtte

Det er også mulig å støtte FFB på andre måter. Her kan du lese mer om hva det innebærer å være sponsor, hvordan du kan bli frivillig eller starte en innsamlingsaksjon.

Sponsor

FFB søker til enhver tid nye sponsorer og samarbeidspartnere. For sponsorsamarbeid kan vi tilby promotering via nettside, nyhetsbrev, Facebook og Instagram

Les mer

Frivillig

På Andreas hus, Norges første barnehospice, søker vi frivillige som kan bidra med alt fra kjøring, matlaging og andre oppgaver på huset.

Les mer

Innsamling

Du kan også starte en innsamlingsaksjon der gavebidragene går til våre prosjekter. Vi er godkjent for innsamling på Facebook, og du via siden vår opprette en innsamlingsaksjon på få minutter.

Les mer