Innsamling

Start en innsamling på Facebook

Nå kan du samle inn penger med din egen Facebook-profil på FFB sin Facebook-side. Vi får ikke beskjed når en innsamling opprettes, så du er nødt til å ta direkte kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker hjelp. Vi prøver å følge med innsamlinger på Facebook, men det kan ta noen dager før vi får oversikt. Pengene som samles inn sendes direkte til oss, uten at du trenger å gjøre noe. Facebook tar heller ingen avgifter eller gebyrer for tjenesten. Denne løsningen er bygd og eies av Facebook, og vi har derfor ingen mulighet til å endre funksjoner. Dersom du har tekniske problemer anbefaler vi deg å ta kontakt med Facebooks kundeservice. Du får en kvittering på e- post når du har gitt et beløp. Er beløpet over 500,- kr får du skattefradrag.

Her kan du også få tips og hjelp fra Facebook 

Innsamling med Vipps

Vi har vårt eget vipps-nummer, 11491, hvor det er mulig å samle inn penger. Hvis du bruker dette under din egen innsamling hvor det er flere innbetalinger er det viktig at du merker alle innbetalinger med det samme (f.eks.: konsert for FFB). Slik kan vi følge med på hvor mye du har samlet inn.
Ønsker du å samle inn penger til barnehospicet, kan du bruke samme vipps-nummer, men merke meldingsfeltet med "Barnehospice".

 

 

Verdt å tenke på

Vi setter enormt stor pris på alle som ønsker å samle inn penger på vegne av oss. Vi lever av innsamlede midler og ønsker å gi våre støttespillere så mye støtte som mulig.  Vi har begrenset med ressurser, og det er derfor viktig at du selv tar i et tak for din egen innsamling.