Vinn billetter til Palmesus Junior!

OPPDATERT: Vinnere er trukket og kontaktet på e-post. Gratulerer!

Hele familien er invitert til Palmesus Junior og her blir det en rekke store artister på scenen, som for eksempel Matoma, Marcus & Martinus, Tix, Ramón, Josefine & Oskar og eMMa. Og skal vi tro arrangøren er det flere artister som blir bekreftet fortløpende.  

Dette er første gangen at festivalen i Kristiansand åpner for barn og unge, og dette året er det attpåtil det mest spektakulære og påkostede festivalområdet noensinne. Og i tillegg bygges Norges største tivoli i Tresse! 

- Det er utrolig moro å endelig kunne tilby en skikkelig strandfest også for barn, ungdom, foreldre og besteforeldre i Kristiansand! Denne gangen ønsker vi å skape en strandfest som virkelig tar barn og unge på alvor og som ikke står noe tilbake for store festivalopplevelser normalt forbeholdt oss voksne, sier Leif Fosselie i Palmesus til eget nettsted.  

Palmesus Junior vil ha et tilbud for alle, og programmet utformes etter samme oppskrift som den originale strandfesten for de voksne. Tidlig på dagen er programmet tilpasset de minste med leker, overraskelser, tivoli, bading, iskrem og underholdning fra scenene.  

Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense.  

Vi i FFB er så heldige at vi har fått lov til å dele ut 10 gratisbilletter til Palmesus Junior. Alt du må gjøre for å delta i trekningen er å melde deg på nyhetsbrevet vårt, via dette skjemaet:

Meld deg på FFBs nyhetsbrev:

* må fylles ut
Vi sender ut nyhetsbrev omtrent én gang i måneden - og der blir du oppdatert på hva foreningen driver med, status på Andreas Hus, Norges første barnehospice, og generelt om fag og forskning innen barnepalliasjon.  

Vi trekker vinnere mandag 27. juni, og alle vinnere kontaktes på e-post.