Vi søker modig milliardær!

Det er ikke lett å tenke på døden. Barn som har kort tid igjen å leve, er enda vanskeligere å tenke på. Vi i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) jobber likevel med dette. Hver eneste dag.   

I Norge lever mer enn 6000 barn med livsforkortende sykdommer, og halvparten har behov for palliativ behandling. Vi jobber hver dag for å gi hjelp og støtte til barn og deres familier som står i en svært krevende situasjon. FFB er helt avhengig av støtten vi får gjennom generøse givere, og hver krone teller i arbeidet vårt.  

Nå har vi lansert en kampanje som søker etter en modig milliardær. Det gjør vi fordi vi er vant til at bedrifter og folk over hele Norge tar et skritt tilbake når vi snakker om hva vi driver med. «Hvordan orker dere?», er et spørsmål vi som jobber med barnepalliasjon ofte får. Svaret er alltid det samme: Det finnes ikke et viktigere tema å jobbe med. Det samme føler familiene som desperat trenger det helhetlige familietilbudet vi kjemper for.  

Vi søker støtte fra givere som føler seg ekstra modige. For det er akkurat det vi er, vi som våger å jobbe med, lære, lytte og snakke om alvorlig syke og døende barn. Vi søker en modig milliardær, men selvfølgelig også alle andre modige folk.  

Kampanjen erdumodig.no er synlig i digitale og sosiale medier i desember og januar, og vi har annonser i relevante riksdekkende aviser. Kanskje er det noen som tar kontakt?  

Les mer på erdumodig.no