Se og hør panelsamtalen fra Arendalsuka

Fikk du ikke med deg panelsamtalen vår fra Arendal? Her kan du lytte til samtalen som podkast eller se den på nytt igjen.

Foreningen for barnepalliasjon legger bak seg en innholdsrik uke i Arendal. Våre refleksjoner og tanker om dagene kan du lese mer om her.

Tirsdag 17. august arrangerte vi vår egen panelsamtale på en av Arendalsukas jubileumsscener. På podiet stilte Sylvi Listhaug (FrP-leder), Kjell Ingolf Ropstad (barne- og familieminister og KrF-leder), Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim (nestleder i Senterpartiet), Cecilie Knibe Kroglund (stortingskandidat fra Agder Arbeiderparti) og Natasha Pedersen (generalsekretær i FFB). Ordstyrer var Anne Grosvold.

Alle er opptatt av hvordan vi mennesker lever og dør. Alt for lenge har vi snakket alt for lite om den siste delen av livet, særlig når alvorlig sykdom rammer og når døden kommer.

Vi i FFB jobber aktivt for å øke livskvaliteten for alvorlig syke og døende barn og deres familier. Vi er veldig glade for at regjeringen og Stortinget prioriterer å sette søkelys på lindrende behandling og omsorg gjennom stortingsmeldingen som kom i 2020.

Men nå har vi store forventninger til oppfølgingen av denne. Hva mener politikerne om oppfølgingen så langt? Hva er planene videre? Dette og mer kommer vi inn på i panelsamtalen som du kan lytte eller se via lenkene nedenfor.

Hør podkasten

Du kan lytte til opptaket via Spotify, Apple Podcast eller din foretrukne podkastspiller. Eller klikke play i avspilleren under.

Se videoopptak