Nytt kunstbilde til foreningen

Stolt ambassadør

Å få lov til å være ambassadør i Foreningen for Barnepalliasjon FFB betyr mye for meg. Jeg blir veldig rørt over det viktige arbeidet foreningen gjør, for jeg tror ingen kan klare å stå alene i den enorme sorgen det må være å miste et barn. Det å være mor, far, besteforeldre eller søsken til en nydelig liten sjel som du holder mellom hendene dine, som stjernestøv som sakte blåser bort. Påkjenningen ved å leve i limbo, i ventetiden, mens du vet at du skal miste det umistelige. En gang, snart og plutselig. Et barn skal ikke dø før foreldrene sine.

Nytt kunstbilde til FFB

Det er umulig å stå alene i den store sorgen, og derfor er det så viktig å ha noen rundt deg som forstår. Jeg ønsket å lage et bilde som handlet om trøst, «Sammen er vi sterke», som viser viktigheten av det å stå sammen i sorgen, for den er for stor til å bæres alene. Ikke minst det å kunne dele med noen som kjenner den, fordi de selv står i den. Som vet hvordan de kan støtte og trøste. Sammen er dere sterke.

Jeg vet hva sorg er, for jeg mistet mannen min og sønnen vår mistet pappaen sin. Men jeg klarer ikke å forestille meg sorgen over det å skulle miste et barn. Det vet kun den som selv har opplevd det.

Bestill ditt bilde i dag

Kunst er en fantastisk fin gave å gi til alle anledninger og er noe som varer! Hva kan vel være bedre enn å glede noen med ett vakkert bilde og samtidig støtte et svært viktig arbeid?

Du kan allerede nå bestille ditt eksemplar av bildet  i vår nettbutikk eller sende oss en e-post på kontakt (@) barnepalliasjon.no. Det er kun 30 eksemplarer av dette bildet.

I tillegg så minner vi om at vi har en kampanje på dette bildet "hjerter med vinger".   Få 500,- i avslag ved å bruke rabattkode OK2SH i vår nettbutikk. Koden kan kun brukes èn gang per person.