Pink Party billetter til oppmuntring

Pink Party er et konsept som ønsker å ha den beste musikkfestivalen i Norden for hele familien og arrangeres av Sørlandssenteret i Kristiansand. Til årets festival ble det solgt over 9000 billetter, 4 av dem fikk familien Knutsen av Foreningen for barnepalliasjon FFB.

Fredag 15 april i år opplevde familien Knutsen det å miste både sønn og storebror. Tobias ble bare 15 år gammel og han hadde CP. Tobias var også tvilling til Andrea som døde kun en dag gammel. Tobias var verdens herligste gutt med lange sykehusopphold og masse bekymringer. Midt oppi sorgen og samme dag som begravelsen til Tobias, ønsket mamma Michelle og pappa Espen å glede sine to døtre med å gi dem en liten oppmuntring siden de er skikkelige Markus & Martinus fans. De sendte oss en e- post og lurte på om vi ville bidra til dette ved å gi Hermine på 10 år og Ida Nicoline på 13 år billetter til Pink Party. Selvfølgelig ønsket vi dette.

Hermine og Ida Nicoline er skikkelige Markus og Martinus fans.

Hermine og Ida Nicoline er skikkelige Markus og Martinus fans.

Foreldrene og to jenter dro på konserten som var 25.juni og foreldrene kunne rapportere om at jentene storkoste seg og at de fikk møte André Villa på vei inn til konserten.

Artist