Nydelige kunstkort i salg nå

Kort som symboliserer

Nå er de endelig ferdige og resultatet ble en nydelig gaveeske med 6 unike kort og flotte motiv som symboliserer livet, døden og det som er midt i mellom. Kortene kan brukes til mange ulike anledninger. Dette er en flott gave å gi bort eller til personlig bruk. Kortene er i 10 x 15 cm. Ubestrøket papir som er svane godkjent. Kortene kommer i en gaveeske med en liten magnet.

Våren 2018 startet de første samtalene med FFB om å lage noe kunst til FFB i anledningen 10 års jubileum i november. Om oppdraget sier kunstneren  Anne Kristin Hagesæther  "jeg har prøvd å lage noen vakkert med symboler og som gir assosiasjoner som kan vise tematikken som FFB jobber med. Døden, livet og leke og leve mens man dør. Og ikke helt vite hvordan veien videre blir»

I salg i nettbutikken

Kortene selges nå i vår nettbutikk og inntektene går til foreningens arbeid.  Gå til vår nettbutikk og sikre deg et eksemplar av de vakre kortene .

Orginalbildene skal på auksjon i anledning 10 års markeringen til FFB

Alle 6 motivene blir på auksjon den 2.november, da vi skal markerer 10 år som forening og lover et flott program og gjester. De orginale bildene er rammet inn og har et flott passepartout fra Galleri BZ.  Før sommeren inviterte vi våre medlemmer, der de 30 første fikk tilbud om gratis deltakelse og middag på arrangementet, som finner sted i Kristiansands nye storstue, på hotell Caledonien.t. Dette er nå fullt.  Arrangementet finner sted i Kristiansands nye storstue, på hotell Caledonien.

Et arrangement for alle og årets mest meningsfylte julebord

Kanskje kan du la dette være årets julebord for deg og dine ansatte i bedriften? Eller for din institusjon? Arrangementet vil være åpen for alle. Vi lover et flott og spektakulært program, et julebord kan vel neppe bli så meningsfullt enn dette. For andre som ønsker å støtte opp, bedrifter og ansatte som ønsker å delta, så kan dere melde dere på her
Velkommen skal du være!