Ny prosjektmedarbeider ansatt i FFB

Foreningen for barnepalliasjon vokser. Randi Pettersen (50) er nytilsatt og skal bidra til at prosjekter i foreningen forløper mest mulig sømløst og knirkefritt.

Randi har vært på plass i kontorlokalene i Tollbodgata i Kristiansand siden 15. mars og ser frem til å kunne bruke sin kompetanse og erfaring på det hun kaller «en veldig meningsfull arbeidsplass».

Her skal hun koordinere og holde styr på små og store prosjekter. Blant disse er for eksempel ventesorgweekender, den planlagte grunnsteinsnedleggelsen for Andreas Hus 12. juni og andre arrangementer i foreningens kalender.

- Jeg er god på systemer, struktur og rutiner. I voksefasen FFB er inne i nå, særlig med opprettelsen av Andreas Hus, er det viktig at noen har som hovedoppgave å følge opp prosjekter i foreningen, sier Randi.

Hun er opprinnelig fra Karmøy, og studerte økonomi og administrasjon på Sørlandet tidlig på 1990-tallet. Etter påbygningsstudier i økonomi og reiseliv i Bø, jobbet hun mange år innen bank og reiseliv i Telemark, før hun flyttet til Kristiansand i 2010.

- Du vet, jeg møtte en kjekk sørlending, og da ble det til at vi bosatte oss i Kristiansand, forteller Randi.

Der jobbet hun 10 år i Norsk Tur, inntil Covid-pandemien gjorde at hun i fjor ble delvis permittert.

I løpet av den siste måneden har hun rukket å sette seg godt inn i både foreningens virksomhet og sin egen jobb.

- Jeg hadde hørt mye godt om FFB fra før, og det var derfor jeg gjerne ville jobbe her. Når jeg nå ser foreningen fra innsiden, er det gode arbeidet enda tydeligere. Særlig vil jeg trekke frem hvordan FFB bidrar til livskvalitet for syke barn og deres pårørende, og gir bistand til helsepersonell som skal hjelpe dem. Det gjør jobben meningsfull, sier Randi.

Når du ikke treffer henne på kontoret eller hjemme, er det stor sjanse for at hun er ute i skauen eller på trening.

- Jeg er avhengig av frisk luft, og jeg er glad i turer i skog og mark. I tillegg har jeg alltid med meg mobilen slik at jeg kan ta bilder av de vakre tingene jeg ser i naturen, sier Randi.

Vil du vite mer om hva FFB jobber med? Ta gjerne kontakt med oss