Når det er lite vi kan gjøre, er det fremdeles mye vi kan gjøre

Foreløpig uendret drift og kun en telefonsamtale unna

Barnepalliasjon er fleksibel og individuell i sin tilnærming. Og vi vet av erfaringer og kunnskap fra gjennom 40 år at det å vært tilgjengelig er noe gang godt nok.

Administrasjonen i FFB jobber med full drift i denne perioden, men de ansatte i FFB jobber fra hjemmekontor og vil gjøre dette så lenge situasjonen og anbefalingene krever det.
FFB er opptatt av familier som er i en svært sårbar fase i utgangspunktet og dette rammer mange ganske hardt. Alle i administrasjonen har tilgang til nødvendige systemer hjemmefra, og du kan kontakte oss på vanlig måte gjennom hjemmesiden vår, e-post eller telefon.

Vi er også tilgjengelig via vår Facebook side og tilgjengelig for råd og samtale på Telefon 991 62 223 eller på e-post kontakt@barnepalliasjon.no. eller du kan kontakte oss på Twitter eller Intstagram. Husk vi er bare en telefonsamtale unna.

Vi overvåker situasjonen om Korona kontinuerlig og vil oppdatere våre følgere i Sosiale Medier med relevant informasjon. Vi planlegger for alternativer både i forhold til generalforsamlingen og for fagrådmøte i slutten av april. Ellers så vil vi i god tid gi beskjed  vedrørende vår kommende ventesorgweekend og oppfølgingsweekend.

Husk å følge rådene fra helsemyndighetene våre. Da bidrar du til å beskytte de mest sårbare blant oss. Du kan finne oppdaterte råd fra Folkehelseinstituttet her