Ladies Circle Lillesand ønsker i år å samle inn penger til FFB

Ladies Circle er en organisasjon som tilbyr muligheten for kvinner til å komme sammen, utvide nettverket sitt, bli kjent med nye og spennende damer over hele Norge og verden, utvikle seg selv og gi noe tilbake til samfunnet. Å være medlem i Ladies Circle har mange fordeler; først og fremst knytter man vennskap for livet.

Som medlem får man også muligheten til selvutvikling ved å delta på bedriftsbesøk der man lærer om små og store bedrifter i sin region, eller delta på foredrag fra spennende personer som befinner seg i sitt nærområdet som man kanskje ikke hadde kjennskap til fra før.

Ladies Circle Norge er tilsluttet Ladies Circle International, en verdensomspennende organisasjon, hvor mottoet er «Friendship and service», på norsk «Vennskap og omtanke». I tillegg til mottoet er organisasjonens formål å øke kjennskap til andres livsforhold og utvikle medlemmene i selvstendig tenkning og opptreden. De jobber aktivt for mellommenneskelig forståelse.

Ladies Circle er ikke religiøst eller politisk preget. I dag er det ca. 60 aktive klubber fra Mandal i sør til Hammerfest i nord.

Ladies Circle Lillesand er en klubb med 18 medlemmer som hvert år selger julesokker fylt med godteri hvor alt overskudd uavkortet blir gitt til et veldedig formål. I år har klubben valgt å støtte Foreningen for barnepalliasjon. Så langt har det kommet 30 000 i salg av julesokker!

På onsdag besøkte Natasha Pedersen fra FFB Lillesandsklubben, og fortalte om foreningen, bakgrunnen til den, hvordan det jobbes og ikke minst hva det skal jobbes med videre. Natasha holdt et gripende foredrag om foreningen og det arbeidet som nå igangsettes med å opprette Norges første barnehospice.

Det ble både latter og tårer i salen, og medlemmene var så heldige å bli invitert til åpningen av Andreas Hus når det står ferdig i Kristiansand.