GRATIS HØSTFERIE FOR SØSKEN OG PÅRØRENDE TIL ALVORLIG OG KRONISK SYKE BARN.

INVITASJON TIL GRATIS HØSTFERIE I UKE 40 FOR SØSKEN OG PÅRØRENDE TIL ALVORLIG OG KRONISK SYKE BARN OG UNGE

Foreningen for barnepalliasjon FFB vil i samarbeid med Blå Kors invitere til høstferie for søsken og foresatte til alvorlig og kronisk syke barn og unge. Vi dekker opphold, losji og aktiviteter. FFB kan dekke deler av reise og vil være tilstede med flere representanter under hele oppholdet. Dette er første gang vi i samarbeid med Blå Kors gjør dette.

Høstferie på Hovden Uke 40 – 29.09 – 02.10

I høstferien 2019 blir det arrangert en familieferie for våre medlemmer.
På Hovden, øverst i Setesdalen skal vi arrangere en 4-dagers tur for hele familien. I høstens fine farger er det mye hyggelig å gjøre på fjellet. Det blir aktiviteter for både store og små. Vi skal plaske rundt i Badeland, sykkeltur på fine stier, klatring og kulphopping! De fleste av aktivitetene er valgfrie slik at familien selv kan legge opp dagene slik de ønsker å ha den.

Vi overnatter i hyggelig leiligheter på Hovdehytta. Leilighetene har fullt utstyrt kjøkken, stue med spiseplass og utgang til terrasse, flislagte bad med dusj og toalett.
Det blir felles måltider hver dag. Ellers koser vi oss på Hovden med alt av aktiviteter som tilbys der. Ferien gir mulighet for avslapping og gøye aktiviteter både for liten og stor. Vi legger til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever å skape ferien sammen. Det vil være med ledere som holder oversikten på praktiske gjøremål og som kan kontaktes ved spørsmål og ved behov for hjelp.

Inkludert:
Frokost, lunsj, middag og kveldsmat
Utflukter og aktiviteter
Buss tur/retur Kristiansand Rutebilstasjon – Hovden

Forsikring
Alle deltakere dekkes av Blå Kors egen gruppeforsikring. Deltakere bør også ha sin egen reiseforsikring.

Pris
Ferien er gratis, men transport til og fra Kristiansand dekkes i utgangspunktet selv. Det blir satt opp buss fra Kristiansand Rutebilstasjon til Hovden. Om familien er knyttet opp til NAV, Barnevernstjenesten med flere, vil det være mulig å søke om dekning av reisekostnader til og fra Kristiansand via disse.
Tilbudet gjelder kun våre medlemmer av Foreningen for barnepalliasjon. Det er plass til inntil 5 familier (søsken med foresatte, besteforeldre eller annen familie kan også være med). Vi har fått fem leiligheter til disposisjon for våre medlemmer og disse har 7 sengeplasser pr familie. Første mann til mølla prinsippet gjelder. Er dette av interesse, send oss en mail eller ring på 99162223 eller 94802971 innen 6. september.  Vi håper å høre fra deg. Om det ellers er noe vi kan bistå med, er dere velkommen til å ta kontakt

Om samarbeidet mellom Foreningen for barnepalliasjon og Blå Kors

Les mer  her