Gi en julegave med mening

Kjenner du på følelsen av at du får eller gir julegaver du egentlig ikke trenger? I nettbutikken vår finner du gode gaveforslag som både gleder den som får gaven og samtidig støtter vårt viktige arbeid med å gi hjelp og støtte til alvorlig syke og døende barn, og deres familier.  

I år feirer mange barn i Norge sin siste jul. Mens andre familier og pårørende har kanskje sin første jul uten barn.

Neste år ser vi frem til å åpne Andreas Hus, Norges første barnehospice, og ta imot barn, foreldre, søsken og pårørende som trenger hjelp og støtte før, under og etter en vanskelig tid. Andreas Hus skal være et hjem utenfor hjemmet for disse familiene.

Så ser du etter en julegave til en venn, kollega eller noen i familien? Eller en liten juleoppmerksomhet til noen du er glad i? Et godt alternativ kan være å gi en gave fra FFB, som vil gi mening som flere.

En gave med mening er en gave som gleder dobbelt. Den betyr mye, både for den som mottar gaven og for barn som er siste fase av livet.

I nettbutikken vår selger vi utrolig mye fint, som kan glede både små og store. Ved å handle i nettbutikken støtter du arbeidet vårt med å bidra til at alvorlige og døende barn med deres familier, kan fullføre livet på en trygg og verdig måte.

Her er våre beste tips til en gaver som betyr noe ekstra, og som vi tror kan falle i smak:  

Husk å bestille julegavene i tide! Posten anbefaler at alle pakker som skal komme frem i tide bestilles innen 16. desember.   

Ønsker du ikke å kjøpe noe i nettbutikken vår, men likevel støtte arbeidet vårt med å gi hjelp og støtte til alvorlig syke og døende barn og deres familier? Vipps et valgfritt beløp til 11491 eller overfør penger til vår gavekonto 1503 31 95874. Husk at du kan få skattefradrag for pengegaver gitt til oss i FFB.