Flotte gaver fra FFBs nettbutikk – støtt en god sak

Ser du etter en bursdagsgave, venninnegave, sommergave til kollegaer – eller bare en liten oppmerksomhet til en god venn eller familiemedlem? I nettbutikken vår selger vi utrolig mye fint, og alle inntekter går til FFBs arbeid med å gi hjelp og støtte til alvorlig syke og døende barn, og deres familier.  

 

Eksklusivt maleri fra kunstneren Bjørg Thorhallsdottir 

Den mye omtalte og anerkjente kunstneren Bjørg Thorhallsdottir har laget verket «Sammen er vi sterke». Et flott bilde av kun 30 eksemplarer, laget eksklusivt for foreningen. Halvparten av bildene er revet bort allerede, vil du sikre deg et av de siste?  

 

Kunst fra Anne Kristin Hagesæter 

Anne Kristin Hagesæter, anerkjent kunster, har laget bilder til foreningen. Et av resultatet ble det nydelige kunstverket «Minner». Det er kun laget 100 eksemplarer av bildet. Det er også laget en kortserie med 6 bilder i samme serie.  

Anne Kristin Hagesæther er maler og grafiker, bor i Oslo og har atelier på Grini Mølle i Bærum. Om oppdraget sier kunstneren «Jeg har prøvd å lage noen vakkert med symboler og som gir assosiasjoner som kan vise tematikken som FFB jobber med. Døden, livet og leke og leve mens man dør. Og ikke helt vite hvordan veien videre blir».  

 

Vakre smykker og sorgsløyfer 

I nettbutikken finner du flere vakre smykker som passer perfekt som gave til en forelder, sønn eller datter, eller god venninne. Smykkene er designet av smykkepåfinner Siw Schønberg for salg til inntekt for organisasjonens arbeid.  

De tre ballonger er et vakkert og lekent smykke som representerer barnas tro, håp og kjærlighet i tre fargerike ballonger i sølv. 

Andreas Amulett er et nydelig sølvsmykke med 45cm sølvkjede og Cubic Zirkonia stener. 

Nå kan du også få kjøpt et smykke som representerer Andreas Hus – et nydelig sølvsmykke med 45 cm sølvkjede og Cubic Zirkonia stener. 

Vi selger også vakre sorgsløyfer og nøkkelringer.  

 

Bøker, klær og annet 

I nettbutikken finner du også et bredt utvalg av fagbøker om barnepalliasjon og ventesorg. Nyttig lesing for pårørende, helsepersonell og andre som ønsker å lære og få mer kunnskap om palliasjonsfaget.   

Vi har også mange fine t-skjorter og deilige hettegensere. Besøk nettbutikken vår i dag, og støtt samtidig en god sak. Alle inntekter går direkte til FFBs arbeid.   

 

Vil du bli støttemedlem? Din støtte og hjelp bringer oss nærmere målet vårt: Bedre omsorg for alvorlig syke og døende barn og deres pårørende. Meld deg inn her