FFB utvider samarbeidet med Vipers

FFB har i mange år samarbeidet med Vipers for å øke synligheten til foreningen og vise frem arbeidet vårt. Nå utvider vi samarbeidet og har mange spennende planer for 2021.

Samarbeidet med Vipers startet for noen år siden med Katrine Lunde som ambassadør. Hun har brukt sin erfaring fra topphåndballen til å dele motivasjon og historier.

-Det krever litt ekstra mot for å støtte FFB. Det enkleste er å se bort når man snakker om temaet alvorlig syke og døende barn. Katrine er en modig støttespiller over flere år, og vi setter enormt pris på arbeidet hun har gjort. Hun har møtt familier, pasienter som er alvorlig syke, og har vært utrolig verdifull og flink i møte med dem. Hun har også bidratt med å fortelle om karrieren sin og målbevissthet i forhold til det å være en håndballspiller, samt at hun har holdt foredrag for styret vårt, sier Natasha Pedersen, generalsekretær i FFB.

Med Andreas Hus på ryggen

I tiden fremover skal FFB fortsette å bygge kjennskap til foreningens arbeid og ikke minst Andreas Hus. I år skal Vipers spille med Andreas Hus på draktene sine.

-Vi er utrolig stolte av at selveste Vipers skal spille med drakter hvor Andreas Hus er synlig på ryggen. Det er mye symbolikk i det, og skaper en enorm stolthet for oss som forening. I tillegg er det selvfølgelig god markedsføring for Andreas Hus, som blir viktig i året som kommer, sier Pedersen.

FFB har i første omgang en avtale med Vipers ut 2021, så skal en ny vurdering gjøres.

-Det er mange sammenfallende verdier som gjør at vi kjenner på at dette er en fin ting. Vi ser på det som en vinn/vinn-situasjon både for oss og for Vipers.

Flere felles aktiviteter

Som følge av koronapandemien har det vært vanskelig å møtes fysisk. Nå håper foreningen at situasjonen etter hvert skal lettes, slik at FFB og Vipers kan gjennomføre flere meningsfulle samarbeid.

-Dessverre har koronaen begrenset oss litt, så vi føler ikke at vi har fått utnyttet samarbeidet maksimalt enda. Men vi har hatt familier som har vært på kamper og vi har fått brukt Katrine litt i promotering og i møte med familier som har det tøft, sier Pedersen.

-Når pandemien avtar litt håper vi å kunne bruke avtalen vår enda mer for både familiene foreningen hjelper, men også for våre ansatte.

Les mer om Vipers her: https://vipers.no