Ferdinands Minneturnering

Åpent og usminket har Espen og Lene Søyland delt sin historie og erfaringer på en måte som har berørt mennesker over hele Norge på det dypeste. Ferdinands og deres historie er blitt en viktig del av FFB historie. Beskjeden Espen og Lene fikk var like klar som den var ubønnhørlig. Ferdinand kom til å få et kort liv. Historien deres kan du lese her

mistetbarn-23

Siden Ferdinands død i 2010 har pappa Espen og mamma Lene arrangert minneturnering i Ferdinands ånd, og samlet sammen en fantastisk flott gjeng med gode venner og spilt squash på Myhrens sportssenter. I år fikk vi endelig muligheten til å være tilstede og møte den flotte gjengen. En ting er sikkert, det var ingenting å utsette på engasjementet som utøveren visste.

De siste 4 årene har turneringen samlet inn totalt 159.250 kroner til FFB. I år, lørdag den 3. desember, ble rekorden satt og det ble hele 59.250 kr. som gikk til gave til Foreningen for barnepalliasjon. Gavene fra turneringene har vært og er svært viktige bidrag til arbeidet vårt for alvorlig syke og døende barn gjennom disse årene. Espens og Lenes engasjement gir oss masse positiv energi og viktige bekreftelser på arbeidet vårt. Vi er veldig takknemlig for generøsiteten og vet allerede nå at Espen har planer om utvidelse av turneringen til neste år.

 espen