- Det å bare være til stede som frivillig, det har sin helt egen verdi

Hege Dahl er frivillighetskoordinator i FFB, og hun har ansvaret for det frivillige arbeidet på Andreas Hus – Norges første barnehospice. Hun er ukens gjest i podkasten vår! 

Det å kunne bety noe for andre gir de fleste mening i livet. Å være frivillig på Andreas Hus innebærer å gjøre en forskjell for andre. Din viktige innsats for alvorlig syke og døende barn og deres familier vil bestå av liv, lek og mestring som er vårt motto.  

I dag er det frivillighetens dag, og hva er vel bedre enn å invitere vår egen Hege Dahl til Å leve til vi dør-podkasten vår. Hege har tidligere jobbet som butikksjef og har mye erfaring med kundekontakt og relasjoner mellom mennesker. 

Men hva var det som gjorde at hun ville «bytte beite» og jobbe med frivillighet på Norges første barnehospice? Hva er det frivillige kan forvente seg? Og hva er de viktigste oppgavene til en frivillig på Andreas Hus? 

- Det å bare være til stede som frivillig, det har sin helt egen verdi. Om det er å steke vafler, kjøre fra a til b eller pynte til jul; alt er betydningsfullt, sier Hege 

Vil du lese mer om frivilligheten på Andreas Hus? Har du spørsmål eller vil du melde deg allerede nå? Les mer på denne siden! 

Podkastepisoden finner du på SpotifyApple Podcast og alle andre steder hvor podkaster kan lyttes til. Du kan også lytte via avspilleren under! 

Har du forresten fått med deg disse episodene?