Den europeiske kongressen som var planlagt i høst er utsatt til september 2023

Kjære alle deltakere,

Vi er smertelig klar over at konsekvensene av koronaviruset fortsatt er et problem for mange av våre medlemmer og kolleger rundt i verden, som jobber under svært utfordrende omstendigheter. Først og fremst vil vi ønske alt godt. Verden er også preget av uro grunnet krigen som foregår nå i Ukraina.

Som et resultat av den vedvarende usikkerheten som er et resultat av pandemien, har vi tatt den vanskelige beslutningen om å utsette kongressen til neste år. Vi har fortsatt et stort panel av internasjonale foredragsholdere.

Vi vil publisere og oppdatere programmet underveis. Og vi gleder oss stort til å ønske alle velkommen til Norge i september 2023.

Hvis du tidligere har meldt deg på kongressen, sørger vi for refusjon av påmeldingsavgiftene dine.

Vi åpner innlevering av abstrakt 15. mai 2023, og håper at du vil sende inn abstrakt. Full informasjon om innlevering - og generelt om kongressen - finner du på nettsiden EAPC2023-CPC.no.

Takk for all støtte og tålmodighet. Vi vil holde deg oppdatert med den nyeste informasjonen på nettsiden nevnt over, og håper å se deg i Kristiansand i september 2023.

Med vennlig hilsen,
Generalsekretær Natasha Pedersen i FFB
Administrerende direktør i EAPC Julia Ling